Novosti
25.05.2022.

Toyota dodjelila nagrade najboljim trgovcima u Evropi

Ichiban” na japanskom znači “Broj jedan”, a to je ujedno i naziv prestižne nagrade koju Toyota Motor Europe (TME) svake godine dodjeljuje najboljima od najboljih među svojim ovlaštenim trgovcima.

 

Više od 2500 europskih Toyotinih trgovaca natjecalo se za čast da budu jedan od pobjednika Ichiban izbora, pokazujući jedinstven pristup i predanost Toyota principima. Nagrađene su one kompanije koje su imale ne samo impresivne rezultate na polju prodaje i brige o kupcima, već su pokazale i spremnost da budu vodeći u svojim sredinama na području održivosti, usluga mobilnosti i doprinosa društvu.

 

Već deveti put, prestižna Ichiban nagrada dodijeljena je i kompaniji Sladaboni iz Banja Luke, jednom od pet ovlaštenih Toyota partnera u Bosni i Hercegovini. Događaj je proslavljen u Schloss Elmau, ekskluzivnom zamku u njemačkim Alpama gdje se održavaju i summiti G7, a ispred Sladabonija, prisutni su bili Božana i Slavko Jotanović, vlasnici kompanije.

 

Tokom ceremonije dodjele priznanja, posebni gosti podijelili su svoju strast i viziju budućnosti sa Toyota Ichiban pobjednicima. Victorien Erussard, osnivač i kapetan Energy Observera, objasnio je kako se njegov san o održivoj budućnosti i ekološkoj tranziciji pretvorio u stvarnost s prvim plovilom s nultom emisijom na vodik. Natalie Berg, stručnjakinja za maloprodaju, osvježila je publiku vizijom budućnosti maloprodaje i evolucije ponašanja kupaca.

 

Izvršni direktor Toyota Motor Europe, Matt Harrison, odao je priznanje svim trgovcima za njihova izvanredna postignuća, komentirajući: “Vi ste si najbolji od najboljih! Vi ste uzor u nadmašivanju očekivanja kupaca, pružanju nezaboravnog korisničkog iskustva i brzom prilagođavanju vašeg poslovanja promjenjivim tržišnim uslovima. Čestitam vam!”

 

Didier Gambart, potpredsjednik za prodaju, marketing i korisničko iskustvo, TME također je komentirao postignuća trgovaca: “Nakon dvije godine virtuelnog Ichibana zbog pandemije COVID-a, bila nam je čast fizički proslaviti i nagraditi najbolje trgovce u Europi za njihov prodajni učinak i korisničko iskustvo. Uzbuđeni smo što smo ponovo zajedno kao jedna velika porodica! Slavimo otpornost i agilnost naših trgovaca u ovim turbulentnim trenucima, njihovu energiju da idu dalje. To nikada nije bilo lako zato pobjednicima čestitamo na trudu. Hvala vam i idemo dalje, zajedno."

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Jul.
2022.
Novosti
Zašto u zadnje vrijeme biram knjige,koje me dotaknu,a to ni sama ne znam. Trudim se ići im u susret.
08.
Jul.
2022.
Novosti
Knjiga koja mi je otkrila mene tako što mi je otkrila druge. Zar nije čudesno?
22.
Jun.
2022.
Novosti
Kako znate da je neka knjiga dobra? Tako što je ponovo pročitate godinama kasnije i iznova se zaljubite u nju, tako što svaki novi put kad...
10.
Jun.
2022.
Novosti
Džoni je krenuo u rat, autora Daltona Trumba, jedno je od najgenijalnijih, a najužasnijih dijela koje sam ikada pročitala i o kojima sam razmišljala.
12.
May.
2022.
Novosti
Shvatila sam koliko sreće imam samo zato što sam rođena tu gdje jesam. U disfunkcionalnoj zemlji u kojoj, ipak, imam osnovna ljudska prava.
27.
Apr.
2022.
Novosti
Cijeli svoj život mjerim po pročitanim knjigama.
14.
Apr.
2022.
Novosti
Ne postoji književno djelo koje će nekom promijeniti život ili dati recept za sreću, ali ponekad pročitano ostavi takav trag u nama, da danima nakon čitanja ...
07.
Apr.
2022.
Novosti
Postoji nešto magično u tome kako samo sa par stranica čovjek može da pobjegne u drugi svijet,da osjeti radost,tugu,da se osjeća manje usamljen u najt...
31.
Mar.
2022.
Novosti
Nešto se krilo iza tih plavih korica i zvalo samo mene. Možda zvuči pretjerano, gutala sam stranice tako proždrljivo, gladna sljedećih, pronalazila se...
23.
Mar.
2022.
Novosti
Svi imamo TU knjigu u svom životu. Tu knjigu koja je posebna i koja se izdvaja. Tu knjigu koju ćemo, koliko god drugih knjiga pročitali, smatrati najboljom. ...