Načini plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina: 

  •  plaćanje pouzećem, gotovinski u trenutku isporuke; 

  •  uplatnicom u pošti ili banci;

  •  platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.knjizarakultura.com, plaćanje narudžbe se vrši isključivo u gotovom novcu u konvertibilnim markama, te na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koju birate u korpi, i koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci

Za narudžbe čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. 

Plaćanje karticama

Svoju narudžbu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmjereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sljedeće podatke: 

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Monri, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provjera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmjenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti KM. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.knjizarakultura.com mora ispunjavati sljedeće uslove:

  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Bosne i Hercegovine, na adresi navedenoj u narudžbi.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo Vam uspješnu kupovinu.