Najčešća pitanja

U našoj ponudi ima puno artikala koji su asortimanski i iz tog razloga na jednoj slici ima više artikala (iskazana cijena odnosi se na jedan artikal). Ukoliko želite da naručite određen proizvod iz asortimana molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo Vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na e-mail. Prije nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i provjerite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko naše online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podliježu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zamijeniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, naša prodavnica ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zamjeni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

E-mail adresu možete promjeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takođe možete nam poslati informacije na naš mejl i mi ćemo ih korigovati za Vas.

Svoje podatke možete mijenjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mjestu, takođe, možete mijenjati i druge lične podatke, pregledati svoje narudžbe, njihove statuse kao i omiljene proizvode.