Povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas putem e-maila: reklamacije@knjizarakultura.com podatak Vašeg broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj  tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun. 

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija, koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti proslijeđena na e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe. 

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na  tekući račun u domaćoj valuti i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. 

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sladaboni doo Banja Luka je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. 

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u On-line prodavnici, koji je gore naveden, ne možete  slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.