Novosti
03.12.2021.
Autor: Moda i Tako To - Bojana Mutić

Nova kolekcija ANEKKE torbi i modnih dodataka u knjižari Kultura

Bojana Mutić

Izazivam vas da pokušate izabrati i kupiti SAMO JEDNU Anekke torbu – takoreći CHALENGE! 

Koristim tu trendi frazu da započenom priču o ovom ČAROBNOM BRENDU, pa ću vas stoga odmah na početku i upozoriti – Anekke stvara ovisnost!!!

Onog momenta kad kupite prvu torbu, jednu torbu, zauvijek postajete i ostajete kolekcionar i vatreni obožavatelj.

Govorim iz ličnog iskustva i zato s velikim ushićenjem i radošću predstavljam novu čarobnu ANEKKE kolekciju!

Torbe i modni dodaci, koji imaju svoje vatrene obožavatelje, dio su planetarno popularnog španskog brenda, koji u svakoj novoj kolekciji donosi unikatne modele inspirisane bajkovitim motivima!

Ove sezone, glavne zvijezde Anekke priča su kolekcije CITY i ICELAND, svaka posvećena posebno važnim životnim poglavljima i inspirativnim parolama!

Kolekcija (authen)CITY slavi ljepotu životnih izbora, hrabrost donošenja odluka, autentičnost i originalnost, prikazane kroz Anekke – ovaj put u ulozi fotografa na živopisnim ulicama svjetskih metropola, sa vodećim porukama “the courage to be yourself” i “are u who u want to be“.

Nimalo slučajno, plavičasta kolekcija ICELAND, posvećena je (kako ja to tumačim) šarmantnom nastojanju da Anekke – malecka, ali vrlo važna prijateljica prirode – kroz motivacionu poruku #stayblue, skrene pažnju na sve gore posljedice klimatskih promjena, koje se naročito odražavaju na fragilni morski svijet.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Jul.
2022.
Novosti
Zašto u zadnje vrijeme biram knjige,koje me dotaknu,a to ni sama ne znam. Trudim se ići im u susret.
08.
Jul.
2022.
Novosti
Knjiga koja mi je otkrila mene tako što mi je otkrila druge. Zar nije čudesno?
22.
Jun.
2022.
Novosti
Kako znate da je neka knjiga dobra? Tako što je ponovo pročitate godinama kasnije i iznova se zaljubite u nju, tako što svaki novi put kad...
10.
Jun.
2022.
Novosti
Džoni je krenuo u rat, autora Daltona Trumba, jedno je od najgenijalnijih, a najužasnijih dijela koje sam ikada pročitala i o kojima sam razmišljala.
25.
May.
2022.
Novosti
Kompanija Sladaboni iz Banja Luke deveti put u samom vrhu!
12.
May.
2022.
Novosti
Shvatila sam koliko sreće imam samo zato što sam rođena tu gdje jesam. U disfunkcionalnoj zemlji u kojoj, ipak, imam osnovna ljudska prava.
27.
Apr.
2022.
Novosti
Cijeli svoj život mjerim po pročitanim knjigama.
14.
Apr.
2022.
Novosti
Ne postoji književno djelo koje će nekom promijeniti život ili dati recept za sreću, ali ponekad pročitano ostavi takav trag u nama, da danima nakon čitanja ...
07.
Apr.
2022.
Novosti
Postoji nešto magično u tome kako samo sa par stranica čovjek može da pobjegne u drugi svijet,da osjeti radost,tugu,da se osjeća manje usamljen u najt...
31.
Mar.
2022.
Novosti
Nešto se krilo iza tih plavih korica i zvalo samo mene. Možda zvuči pretjerano, gutala sam stranice tako proždrljivo, gladna sljedećih, pronalazila se...