Novosti
05.04.2021.

Pink Panteri – Najveći lopovi na svijetu

Dijamant. Simbol čvrstine, trajnosti, vrijednosti, uspjeha, sreće i ljubavi.

Zamislite svijet koji poznajete kao jednu stranu ulice, gdje dijamanti izloženi u skupim gradskim četvrtima svjetskih metropola izazivaju žudnju za bogatstvom, žudnju za slavom i povrh svega, žudnju za moći.

Mladi ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, kao i junaci ove knjige, nisu imali prilike da uživaju mladost kao i njihovi vršnjaci, da igraju košarku ili fudbal na igralištu ispred zgrade u kraju. Nisu imali priliku da upoznaju tu blještavu stranu ulice gdje dijamanti sjaje. Bog rata zaveo je neke od njih u svoje redove, da prolivaju krv onih koje su do juče zvali braćom, dok su drugi potražili spas u tom blještavom svijetu, dok se nisu ponovo sreli prilikom stvaranja najmoćnije svjetske bande pljačkaša dijamanata.

Vi koji držite knjigu u ruci, vi vjerovatno šetate tom ulicom gde je sve lijepo, srećno i sjajno. Ako imate hrabrosti, zajedno sa našim junacima odvažite se na taj korak. Pređite ulicu i upoznajte tamni svijet iza tog blještavila i sjaja. Saznajte kako dijamanti nastaju i dolaze do tog niza blještavih prodavnica i krv, suze i znoj koji u realnosti oni predstavljaju.

Od vrućeg pijeska Afrike gdje pohlepne korporacije u saradnji sa korumpiranim političarima izrabljuju ljudske i mineralne resurse, do blještave i moderne Evrope pa sve do Dubaija, upustite se u akcijsku pustolovinu sa našim junacima i lično proživite najpoznatije pljačke dijamanata s najslavnijim pljačkašima svijeta, Pink Panterima.

Ako želite da znate kako je to biti Pink Panter, pročitajte ovu knjigu. Kao i ako vas zanima kako se tokovi novca i sudbine pljačkaša dijamanata prepliću sa interesima i djelovanjem drugih kriminalnih kartela, kravatiranim zločinstvom bankarskih i korporativnih magnata i diplomatsko-političkim mahinacijama.

Jedno je garantovano.

Za vas koji pročitate ovu knjigu, svijet više nikada neće izgledati isto kao prije.

Sačuvano u omiljne
DOMAĆE KNJIGE 206072898
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11,70 KM

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Jul.
2022.
Novosti
Zašto u zadnje vrijeme biram knjige,koje me dotaknu,a to ni sama ne znam. Trudim se ići im u susret.
08.
Jul.
2022.
Novosti
Knjiga koja mi je otkrila mene tako što mi je otkrila druge. Zar nije čudesno?
22.
Jun.
2022.
Novosti
Kako znate da je neka knjiga dobra? Tako što je ponovo pročitate godinama kasnije i iznova se zaljubite u nju, tako što svaki novi put kad...
10.
Jun.
2022.
Novosti
Džoni je krenuo u rat, autora Daltona Trumba, jedno je od najgenijalnijih, a najužasnijih dijela koje sam ikada pročitala i o kojima sam razmišljala.
25.
May.
2022.
Novosti
Kompanija Sladaboni iz Banja Luke deveti put u samom vrhu!
12.
May.
2022.
Novosti
Shvatila sam koliko sreće imam samo zato što sam rođena tu gdje jesam. U disfunkcionalnoj zemlji u kojoj, ipak, imam osnovna ljudska prava.
27.
Apr.
2022.
Novosti
Cijeli svoj život mjerim po pročitanim knjigama.
14.
Apr.
2022.
Novosti
Ne postoji književno djelo koje će nekom promijeniti život ili dati recept za sreću, ali ponekad pročitano ostavi takav trag u nama, da danima nakon čitanja ...
07.
Apr.
2022.
Novosti
Postoji nešto magično u tome kako samo sa par stranica čovjek može da pobjegne u drugi svijet,da osjeti radost,tugu,da se osjeća manje usamljen u najt...
31.
Mar.
2022.
Novosti
Nešto se krilo iza tih plavih korica i zvalo samo mene. Možda zvuči pretjerano, gutala sam stranice tako proždrljivo, gladna sljedećih, pronalazila se...