Novosti
05.04.2021.

Pink Panteri – Najveći lopovi na svijetu

Dijamant. Simbol čvrstine, trajnosti, vrijednosti, uspjeha, sreće i ljubavi.

Zamislite svijet koji poznajete kao jednu stranu ulice, gdje dijamanti izloženi u skupim gradskim četvrtima svjetskih metropola izazivaju žudnju za bogatstvom, žudnju za slavom i povrh svega, žudnju za moći.

Mladi ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, kao i junaci ove knjige, nisu imali prilike da uživaju mladost kao i njihovi vršnjaci, da igraju košarku ili fudbal na igralištu ispred zgrade u kraju. Nisu imali priliku da upoznaju tu blještavu stranu ulice gdje dijamanti sjaje. Bog rata zaveo je neke od njih u svoje redove, da prolivaju krv onih koje su do juče zvali braćom, dok su drugi potražili spas u tom blještavom svijetu, dok se nisu ponovo sreli prilikom stvaranja najmoćnije svjetske bande pljačkaša dijamanata.

Vi koji držite knjigu u ruci, vi vjerovatno šetate tom ulicom gde je sve lijepo, srećno i sjajno. Ako imate hrabrosti, zajedno sa našim junacima odvažite se na taj korak. Pređite ulicu i upoznajte tamni svijet iza tog blještavila i sjaja. Saznajte kako dijamanti nastaju i dolaze do tog niza blještavih prodavnica i krv, suze i znoj koji u realnosti oni predstavljaju.

Od vrućeg pijeska Afrike gdje pohlepne korporacije u saradnji sa korumpiranim političarima izrabljuju ljudske i mineralne resurse, do blještave i moderne Evrope pa sve do Dubaija, upustite se u akcijsku pustolovinu sa našim junacima i lično proživite najpoznatije pljačke dijamanata s najslavnijim pljačkašima svijeta, Pink Panterima.

Ako želite da znate kako je to biti Pink Panter, pročitajte ovu knjigu. Kao i ako vas zanima kako se tokovi novca i sudbine pljačkaša dijamanata prepliću sa interesima i djelovanjem drugih kriminalnih kartela, kravatiranim zločinstvom bankarskih i korporativnih magnata i diplomatsko-političkim mahinacijama.

Jedno je garantovano.

Za vas koji pročitate ovu knjigu, svijet više nikada neće izgledati isto kao prije.

Sačuvano u omiljne
DOMAĆE KNJIGE 206072898
9 termina 150 sati početni nivo
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11,70 KM

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Aug.
2021.
Novosti
"Velika pobjeda ostvaruje se u one rane, jutarnje sate kad niko ne gleda i dok svi ostali spavaju.”
15.
Aug.
2021.
Novosti
I ako niste stavili glavu u korice te knjige, ništa vam ne stoji na putu da budete nečija ruža, budete nečiji Mali princ.
01.
Aug.
2021.
Novosti
„A ko je nad ruševinama svog života tražio truli smisao, patio zbog nečeg naizgled besmislenog, preživljavao naizgled lude stvari, a tajno se, u...
05.
May.
2021.
Novosti
Italijani imaju Karizija, Norvežani Nesbea, Amerikanci Kobena, a mi? Kod nas se rađaju sjajni autori trilera koji zavređuju istu, možda i veću pažnju zbog je...
27.
Apr.
2021.
Novosti
„Uvek stižemo tamo gde nas očekuju.“
20.
Apr.
2021.
Novosti
''Misao je bila sledeća: čitav život mi se sastojao od pomrčine i dubina, ali ja sama nisam deo te mračne vode. Ja sam stvorenje u njoj.''
12.
Apr.
2021.
Novosti
Prikaz romana Dragoslava Mihailovića.
19.
Mar.
2021.
Novosti
Jeste li znali da bojenje ima naučno dokazani antistres efekat?!
19.
Mar.
2021.
Novosti
...zaštitna maska je postala sastavni dio garderobera svih nas.
18.
Mar.
2021.
Novosti
Bilo da se slikanjem bavite iz hobija, ili je to Vaša profesija, neizbježno pitanje je izbora odgovarajućeg pribora!