BUDNI U PET (I VAŠ JE ČITAV SVET)

Robin S. Šarma

VULKAN

12,50 KM

Format:145×205
Broj strana: 296
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Godina izdanja:

Na zalihama

Broj artikla: 9788610023824. Kategorija: .

Opis

Pre dvadeset godina, legendarni stručnjak za liderstvo i elitni performans Robin Šarma predstavio je koncept Budni u pet (i vaš je čitav svet), zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u ovom našem previše komplikovanom svetu.

Nakon četiri godine predanog rada na rukopisu, pred vama je knjiga koja će vam izmeniti život i koja će vam otkriti da je navika ustajanja rano ujutru mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu srećni i ispunjeni, i osećaju se korisnije.

Kroz čarobnu i zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, ova knjiga otkriće vam:

  • Kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.

  • Malo poznatu formulu koju možete da upotrebite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana.

  • Detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate pre izlaska sunca da biste imali vremena da vežbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.

  • Vežbe zasnovane na neuronauci koje će vam dokazano pomoći da ustanete lako dok mnogi drugi spavaju: dobićete dragoceno vreme da razmišljate i izrazite svoju kreativnost, ali i da započnete dan mirno umesto da jurite.

  • Insajdersku taktiku kojom ćete odbraniti talente, veštine i snove od digitalnih ometanja i drugih vrsta odvlačenja pažnje, kako biste uživali u bogatstvu, učinku i veličanstvenom uticaju na svet.


Pregledi (0)

Recenzije


Be the first to review “BUDNI U PET (I VAŠ JE ČITAV SVET)

Robin S. Šarma

VULKAN

*