144 ljubavne kombinacije

LEO BG

14,90 KM

Format:
Broj strana: 222
Pismo: latinica
Povez: broš
Godina izdanja: 2019.

Na zalihama

Broj artikla: 9788679504678. Kategorija: .

Opis

Onim što je Ana pokazala u astrologiji (ne samo ovom knjigom već i celokupnim svojim radom) ona zaista zaslužuje da je nazovemo fenomenom. Fenomen – u smislu retke pojave kojima smo kao čovečanstvo ponekad nagrađeni.

Psihologija i astrologija dele sudbinu nauka čiji predmet proučavanja prevazilazi nauku kakvu je poznajemo u današnjem smislu. One su više i to mnogo više, nego, što nauka na današnjem nivou može da prepozna, potvrdi, obrazloži i primi u svoje okvire.

Psihologija je nauka o duši (grčka rec „psihi“ znači duša, a „logos“ – nauka), u modernom naučnom sistemu koji „Duši“ čak i ne priznaje postojanje.

Astrologija je u sličnoj situaciji. jer se u zvaničnoj nauci ne priznaje mogućnost uticaja položaja zvezda u trenutku rođenja – na sudbinu. (a, i o samoj „Sudbini“ se naučno ne govori).

Za Anu možemo reći da je ona deo grupe velikih astrologa koji čine za astrologiju ono što su, npr. – braća Wright učinila za vasduhoplovstvo. Pomenuta „grupa“ Astrologiju afirmiše, dokazuje i čini je upotrebljivom i korisnom… I, poput braće Wright – poklanja nam LET.


Pregledi (0)

Recenzije


Be the first to review “144 ljubavne kombinacije

LEO BG

*